عنوان انگلیسی مقاله: Enhanced co-productionofhydrogenandpoly-(R)-3-hydroxybutyrate by recombinantPHBproducing E. coli over-expressinghydrogenase 3 andacetyl-CoAsynthetase
عنوان فارسی مقاله: افزایش تولید مشترک هیدروژن و پلی – آر – ۳- هیدروکسی بوتیرات توسط PHB نوترکیب، با بیان بیش از حد هیدروژناز ۳ و سنتز استیل – CoA.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۱۲
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
اشرشیا کولی نوترکیب برای تولید مشترک هیدروژن و پلی هیدروکسی بوتیرات (PHB) ساخته می شود که بواسطه رشد سریع آن و راحتی دستکاری ژنتیکی آن است. بویژه مسیرهای متابولیک بی هوازی اختصاص یافته به تولید مشترک هیدروژن و PHB که بواسطه مزایای جریان های مستقیم از ترکیبات سمی مانند فورمات و استات ایجاد می شوند از محصولات مفیدی می باشند. در اینجا ای.کولی نوترکیب هیدروژناز ۳ و یا سنتز استیل-CoA نشان دهنده تولید PHB پیشرفته و هیدروژن هنگام رشد با یا بدون استات بعنوان منبع کربن است. هنگامی که هیدروژناز ۳ بیش از حد بیان می شود، محصول هیدروژن از ۱۴ به ۱۵۳ mmol H2/mol گلوکز در واسطه نمک معدنی (MS) با گلوکز بعنوان منبع کربن افزایش می یابد، که همراه با محصول PHB افزایش یافته از ۰٫۵۵ به ۵٫۳۴ mg PHB/g گلوکز در واسطه MS با گلوکز و استات بعنوان منبع کربن است.
کلیدواژه: PHB، تولید هیدروژن، هیدروژناز ۳، بیولوژی سنتزی، مهندسی متابولیک، اشرشیا کولی.
۱٫مقدمه:
هیدروژن به عنوان منبع انرژی ثانویه تجدید شدنی، مناسب و تمیز، توجه زیادی را به خود جلب نموده است (مدا و همکاران، ۲۰۱۱، اوه و همکاران، ۲۰۱۱، ژنگ، ۲۰۱۱). تولید بیولوژیکی هیدروژن بواسطه ماهیت انعطاف پذیر و دوستدار محیط آن در مقایسه با روش های ترموشیمیایی اهمیت بسیاری پیدا کرده است ( داس و وزیروگلوب، ۲۰۰۸). اشتریا کولی یک میکرو ارگانیسم شناخته شده با گروهی از ابزار ساده موجود برای دستکاری ژنتیکی و تنظیم فیزیولوژیکی است، که پتانسیل و فواید خود را برای تولید هیدروژن تخمیری نشان داده است (کلومبرگ و گونزالز، ۲۰۱۰، هالنبک، ۲۰۰۵). مهندسی متابولیک برای افزایش تولید هیدروژن با استفاده از ژن های موثرتر و پاکسازی مسیرهای رقابتی در ای.کولی بکار می رود (مدا و همکاران، ۲۰۰۸، یوشیدا و همکاران، ۲۰۰۶، یوشیدا و همکاران، ۲۰۰۷).

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید